Ειδήσεις

Ασφαλτοστρώσεις από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο δρόμο Νίκαια-Χάλκη


Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα έργα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε οικισμούς του  Δήμου Κιλελέρ. Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα ασφαλτόστρωσης σε τμήματα συνολικού μήκους 1,5 χιλιομέτρου στον οδικό άξονα Νίκαια -Χάλκη και σε τμήμα που αφορά στην πρόσβαση στη γέφυρα που διέρχεται πάνω από την ΠΑΘΕ. Επιπλέον αποκαταστάθηκε υφιστάμενο ρήγμα στο τμήμα από τη γέφυρα προς τη Χάλκη, σε μήκος 50 μέτρων.

Τα  έργα χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο ολοκληρωμένου σχεδίου  που περιλαμβάνει αποκαταστάσεις οδών, καθαρισμό ερεισμάτων και κατασκευή τεχνικών σε δρόμους του Δήμου Κιλελέρ όπου παρατηρούνται προβλήματα.

Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκε η συντήρηση και βελτίωση του δρόμου Λάρισας-Φαρσάλων που ασφαλτοστρώθηκε σε μήκος 2 χιλιομέτρων από την είσοδο έως τη έξοδο του οικισμού της Νίκαιας. Στο Δήμο Κιλελέρ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκλήρωσε και έχει σε  εξέλιξη έργα οδικής ασφάλειας συνολικού προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ: βελτίωση του  Περιφερειακού δρόμου στο Κιλελέρ σε μήκος 2 χιλιόμετρων, βελτίωση του δρόμου που ενώνει το Κιλελέρ με το Νέο Περιβόλι σε μήκος 1 χιλιομέτρου και  των δρόμων  που ενώνουν τους οικισμούς της Μελίας και της Αναγέννησης με την παλαιά εθνική οδό Λάρισας-Βόλου σε συνολικό μήκος 1,5 χιλιομέτρου.

Προηγούμενο άρθρο Προσφορά της παράστασης ‘’Αγγέλα Παπάζογλου’’ από την Άννα Βαγενά
Επόμενο άρθρο Αντισυμβατικοί και οραματιστές: Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τον αγωνιστή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, κ. Ριζάκη