Ειδήσεις

Έκθεση φωτογραφίας στο Δημοτικό Σχολείο Πυργετού


Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος  Μανώλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιο Βλάχο, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ και δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Νικολάου, τον πρόεδρο της Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιο Λαϊνα και τον υποψήφιο τοπικό σύμβουλο κ. Χρήστο Ευσταθίου, επισκέφθηκαν προ ημερών, την έκθεση φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού.

 Η έκθεση διοργανώθηκε σε συνεργασία του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού και των φωτογράφων Βάγιας Βασιλείου, Γιώργου Γιαννακού, Σωτήρη Καραπιάλη, Ανδρέα Λουλούδη, Αστερίου Λουλούδη, Αθανασίου Ντάνου και Νικολάου Ρήγα.

Η έκθεση περιελάμβανε περισσότερα από 200 φωτογραφικά έργα, με παλιές φωτογραφίες από την Κοινότητα Πυργετού και επίκαιρες από την ευρύτερη περιοχή του Κάτω Ολύμπου. Το μεγαλύτερο μέρος των φωτογραφιών είναι έργο των ανωτέρω φωτογράφων.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος κ. Μανώλης, συνεχάρη το Σύλλογο Γυναικών Πυργετού για την πρωτοβουλία αυτή με την οποία έδωσαν στους πολίτες του δήμου Τεμπών και όχι μόνο την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ομορφιές των περιοχών του Κάτω Ολύμπου μέσα από το φακό.

«Καταπληκτική και δημιουργική δουλειά, συνεχίστε, ως δημοτική Αρχή είμαστε δίπλα σας, στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τον πολιτισμό και τις ομορφιές του τόπου μας. Αυτό που ενδιαφέρει όλους μας είναι η Πολιτιστική Παραγωγή του Δήμου μας», πρόσθεσε ο κ. Μανώλης.

Προηγούμενο άρθρο Νέα αντιπλημμυρικά έργα σε Άγ. Ιωάννη, Κεραμίδι, Καμάρι στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Επόμενο άρθρο Έκθεση με τίτλο «Διαδρομή» της εικαστικού Αντιγόνης Καββαθά