Ειδήσεις

Μουσική εκδήλωση στην αυλή του δημοτικού σχολείου της Καλλιπεύκης


Σε μια όμορφη, δροσερή και απολαυστική βραδιά, πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση το Σάββατο το βράδυ 30 Ιουλίου στην αυλή του δημοτικού σχολείου της Καλλιπεύκης, που περιελάμβανε έντεχνο, λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι. Στη μουσική ορχήστρα έπαιξαν και τραγούδησαν οι μουσικοί: στο τραγούδι και στην κιθάρα, ο κ. Στέλιος Παπαδόντας, στο  πιάνο και στο τραγούδι ο κ. Στέλιος Βαλδούμας. Στο μπουζούκι ήταν ο Ορφέας Παπαιωάννου. Όλοι τους με καταγωγή από τον Δήμο Τεμπών.

Τη μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών “Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ” με τη συνεργασία του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών.

Η εκδήλωση είχε αρκετό κέφι, υπήρχαν πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Μακρυχωρίου κ. Γεώργιο Ντόντο, προέδρους συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Παρασκευή Παπαδόντα και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά και ευχαρίστησε το Σύλλογο που με τέτοιες δράσεις προάγει τον πολιτισμό και την παράδοση.

Ευχήθηκε καλή συνέχεια και τόνισε ότι με τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων μας μπορούμε να συμβάλλουμε στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας και ιδιαίτερα σε αυτό το όμορφο ορεινό χωριό που μας προσφέρει απέραντο πράσινο και ανάσες δροσιάς το καλοκαίρι.

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Επενδύουμε σε εξοπλιστικά προγράμματα που διασφαλίζουν την υπέροχη της Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Απόρριψη υποψηφίων Νέων Αγροτών στη Θεσσαλία