Ειδήσεις

Η μέθοδος των Γουίλιαμς στον θερινό κινηματογράφο


Την ταινία “Η μέθοδος των Γουίλιαμς”  θα προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 1 έως το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 22:00 στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος “Μπαρμπής Βοζαλής” στον Μύλο του Παππά.

Η αληθινή ιστορία του πατέρα των Βένους και Σερένα Γουίλιαμς που πεισματικά ανέδειξε τις κόρες του πρωταθλήτριες στο τένις. Έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ – ανάμεσα στις οποίες για Καλύτερη Ταινία και για Α’ Ανδρικό Ρόλο για τον Γουίλ Σμιθ, το οποίο κέρδισε.

«Τι πιστεύεις; Ότι γέννησες έναν Μάικλ Τζόρνταν του τένις;» λέει γελώντας ένας λευκός προπονητής στον Ρίτσαρντ Γουίλιαμς. «Όχι» απαντά εκείνος. «Γέννησα δύο.»

Ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είχε σχέδιο – από τότε που οι κόρες του μπορούσαν να κρατήσουν ρακέτα. Ένα σχέδιο 78 σελίδων που περιέγραφε τις προπονήσεις, τη διατροφή, το ωράριο και το στρατηγικό πλάνο που θα ακολουθούσε ο ίδιος για να τις προωθήσει και να αναδείξει το ταλέντο τους. Αυστηρός κι αφοσιωμένος στα όρια της εμμονής, ο Γουίλιαμς έψαχνε έναν προπονητή που θα πίστευε στα παιδιά του.

Η ταινία διηγείται την πραγματική ιστορία μιας οικογένειας που χάρη στην ακλόνητη θέληση και πίστη, ανέθρεψε στους κόλπους της δύο από τους μεγαλύτερους θρύλους στον παγκόσμιο πρωταθλητισμό.

Βιογραφικό δράμα 2021/ Έγχρ./Διάρκεια:145΄

Σκηνοθεσία: Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν με τους Γουίλ Σμιθ, Ανζενού Έλις, Σανίγια Σίντνεϊ, Ντέμι Σίνγκλετον, Τόνι Γκόλντγουιν, Γιον Μπέρνθαλ, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Έριν Κάμινγκς, Νόα Μπιν, Σούζι Άμπρομεϊτ

Κατάλληλη από 12 ετών

Γενική είσοδος 4 ευρώ

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη αλλοδαπός σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο Σε εξέλιξη οι εργασίες στο νέο δρόμο που κατασκευάζει η Περιφέρεια από Τερψιθέα έως Ραχούλα