Ειδήσεις

Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως της 361 ΠΑΠ Συκουρίου


Ο απερχόμενος Διοικητής Αντισυνταγματάρχης κ. Χρήστος Χατζής  παρέδωσε την διοίκηση της 361 ΠΑΠ Συκουρίου στον Αντισυνταγματάρχη κ. Αθανάσιο Δεδικούση, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης ΥΠ ΜΕΡΥΠ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Στράγκα.
Στη λιτή, αλλά γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση, παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχο Τεμπών Γεώργιος Μανώλης, Διοικητές Στρατιωτικών Μονάδων και Πυροσβεστικής,   ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μακρυχωρίου κ. Γεώργιος Ντόντος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γιώργος Νικολάου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Ιερέας π. Θεολόγος και  ακολούθησε μικρή  δεξίωση για τους προσκεκλημένους.
Στη συνέχεια ο απερχόμενος Διοικητής Χρήστος Χατζής έκλεισε την τελετή παράδοσης – παραλαβής παραδίνοντας αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη, ως επιστέγασμα της άριστης και μακροχρόνιας συνεργασίας.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχήθηκε στον απερχόμενο Διοικητή κ. Χρήστο Χατζή, καλή τοποθέτηση και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην 1η Στρατιά Λάρισας. Επίσης, συνεχάρη και ευχήθηκε στο νέο Διοικητή κ. Αθανάσιο Δεδικούση,  υγεία προσωπική και οικογενειακή και καλή διοίκηση.
Στη συνέχεια,  αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τον απερχόμενο  Διοικητή κ. Χρήστο Χατζή, εξήρε το υψηλό ηθικό και τον ζήλο του προσωπικού της Μονάδας που εκτελεί με υπερηφάνεια τα καθήκοντά του και τέλος τόνισε ότι η δημοτική Αρχή και ο νέος Διοικητής της 361 ΠΑΠ κ. Αθανάσιος Δεδικούσης, θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ήδη καλή συνεργασία.
Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές στον Τύρναβο
Επόμενο άρθρο Τον ιστορικό ναό του Προφήτη Ηλία στο Λιβάδι Ελασσόνας διασώζει η Περιφέρεια