Ειδήσεις

Δήλωση Χρ. Κέλλα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ


«Φέτος, για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας τέλη Ιουλίου, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη προετοιμασία της επόμενης ημέρας των επιτυχόντων και των οικογενειών τους.

Τα συγχαρητήρια, φυσικά, ανήκουν στους μαθητές που ολοκλήρωσαν μια επίπονη και δύσκολη σχολική χρονιά με επιτυχία.

Η εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί μια νέα εμπειρία ζωής, με πολλές προκλήσεις, τις οποίες θα αντιμετωπίσουν εξίσου επιτυχώς».

Αυτά δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας, προσθέτοντας:

«Αξίζουν πολλά μπράβο, εκτός από τους επιτυχόντες μαθητές, στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι τους στήριξαν και τους ενέπνευσαν, προσφέροντας ερεθίσματα και κίνητρα, για να πετύχουν τους στόχους τους.

Τα αναβαθμισμένα, από την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης της ΝΔ, Πανεπιστήμιά μας, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους φοιτητές και να τους προσφέρουν νέες συγκινήσεις.

Η χώρα έχει ανάγκη τους αυριανούς άξιους επιστήμονες.

Συγχαρητήρια και σε όσους επέλεξαν, μέσα από το παράλληλο μηχανογραφικό, να εμπιστευτούν τα Δημόσια ΙΕΚ και τις ειδικότητες, που θα τους φέρουν “στην καρδιά” της αγοράς εργασίας, σε σύγχρονους και περιζήτητους κλάδους.

Αναφορικά με τους μαθητές που δεν εισήχθησαν σε κάποια σχολή, δεν πρέπει να σταματήσουν να ονειρεύονται και να προσπαθούν, καθώς η ζωή δεν ξεκινά, ούτε τελειώνει με τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους».

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα απάτης σε βάρος ημεδαπής στα Φάρσαλα
Επόμενο άρθρο Παρακλήσεις στη Μονή Αγ. Ραφαήλ Πυργετού