Ειδήσεις

Κέλλας από Φάρσαλα: Προτεραιότητα των αιρετών η ανάπτυξη της περιφέρειας


Στον εορτασμό της πολιούχου των Φαρσάλων, Αγίας Παρασκευής, παρευρέθηκε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συμμετείχε στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου. Ακολούθως, συνόδευσε την ιερή εικόνα της Αγίας στην περιφορά της, μαζί με τον δήμαρχο Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου, αιρετούς του Δήμου και της Περιφέρειας και πλήθος κόσμου.

Ο Χρήστος Κέλλας, μετά το πέρας τηςπεριφοράς, δήλωσε:

«Με επισημότητα και λαμπρότητα, η ΜητρόποληΘεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, η δημοτική αρχή και οι πολίτες των Φαρσάλων γιόρτασαν την προστάτιδα της πόλης, την Αγία Παρασκευή, την προστάτιδα των οφθαλμών, η οποία θαυματουργείκαι βρίσκεται στο πλευρό των πιστών, που επικαλούνται τη βοήθειά της, αδιαλείπτως, προς Δόξαν Τριαδικού Θεού και της Ορθόδοξης Εκκλησίας Του.

Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε απόψε ότι στον εορτασμό συμμετείχαν πολλοί νέοι άνθρωποι, οι οποίοι αποτελούν το αύριο της πατρίδας μας. Η πίστη στον Τριαδικό Θεό, η συμμετοχή στην κοινωνική ζωή του τόπου και η ανεπτυγμένη κοινοτική και εθνική συνείδηση συνθέτουν τις βάσεις, προκειμένου η χώρα μας να έχει βιώσιμο και φωτεινό μέλλον.

Γι’ αυτή την Ελλάδα εργαζόμαστε στην εθνική αντιπροσωπεία, προάγοντας πολιτικές που ενισχύουν την περιφερειακή ανάπτυξη και δίνουν κίνητρα στους νέους ανθρώπους, ώστε να επιλέγουν την περιφέρεια ως μόνιμο τόπο διαμονής.

Ανεξαρτήτως αξιωμάτων,θεσμικών περιβολών και κομμάτων, οι αιρετοί της επαρχίας οφείλουμε να διασφαλίζουμε ότι η ελληνική περιφέρεια βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο τουσχεδιασμού κάθε κυβέρνησης.

Χρόνια πολλά!».

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία ΕΚΔΑΑ και διοίκησης ΓΝΛ για την εκπαίδευση ιατρικού και λοιπού προσωπικού
Επόμενο άρθρο Εορτάστηκε η Αγία Παρασκευή σε Κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ