Ειδήσεις

Μάξιμος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εγγυάται τη σταθερή πορεία της χώρας


«Η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε διαθέσιμο μέσο, και εντός των δημοσιονομικών δυνατοτήτων, να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που δοκιμάζονται από την παγκόσμια ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό που αυτή έχει επιφέρει στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Ήδη έχει ληφθεί σειρά μέτρων, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους λογαριασμούς του ρεύματος, που αυτοί κυρίως συνιστούν μεγάλο βάρος για τον μέσο πολίτη. Σε συνδυασμό με την μείωση των φόρων, που έχει ήδη γίνει πραγματικότητα ή έχει εξαγγελθεί για το άμεσο μέλλον, παρά το ότι προερχόμαστε από την μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην οικονομία, μπορούμε να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βγούμε νικητές και από την νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι όσο διαρκεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, για όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα την Ευρώπη, η οποία έχει αυξημένη εξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο. Ως εκ τούτου, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια τις μελλοντικές εξελίξεις, Αυτό που με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε σήμερα είναι ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να εγγυηθεί την σταθερή πορεία της χώρας τους επόμενους δύσκολους μήνες, και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι πολίτες, οι οποίοι δεν παρασύρονται από την τοξικότητα που εμμονικά εμποτίζει την πολιτική ζωή η αξιωματική αντιπολίτευση». Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος,μιλώντας με τους κατοίκους του Σαρανταπόρου, το οποίο επισκέφθηκε με αφορμή την εορτή της πολιούχου του χωριού Αγίας Μαρίνας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός συνομίλησε με τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες του Σαραντάπορου, οι οποίοι του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος με την αύξηση των τιμών σε πολλά προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως είναι οι ζωοτροφές. Επιπλέον, ζήτησαν από τον Μάξιμο Χαρακόπουλο να αναδείξει περαιτέρω την ανάγκη ενίσχυσης του πληθυσμού στην ελληνική επαρχία, ο οποίος συνεχίζει δυστυχώς, την φθίνουσα πορεία.

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Καλλιπεύκης
Επόμενο άρθρο Εντοπίστηκε ολοκληρωμένη εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε οικία σε περιοχή του Δήμου Αγιάς