Ειδήσεις

Δυο μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλία


Με τις μεγάλες δόξες της ΑΕΛ Γιάννη Βαλαώρα, Τάκη Παραφέστα, Νίκο Αργυρούλη και Ηλία Σελιώνη, συναντήθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυο μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Σεπτέμβριο στη Λάρισα:

-το  τριήμερο 3,4 και 5 Σεπτεμβρίου φιλοξενούνται ομογενείς παλαίμαχοι  ποδοσφαιριστές από το Τορόντο του Καναδά για αγώνα με τους παλαίμαχους της ΑΕΛ και

-στις 26 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται Τουρνουά Μνήμης με τη συμμετοχή παλαιμάχων ποδοσφαιριστών από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρα.

«Είχα τη χαρά να υποδεχτώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας τους ανθρώπους που δόξασαν το λαρισινό ποδόσφαιρο και σήκωσαν την ομάδα της ΑΕΛ πολύ ψηλά. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται πάντα αρωγός σε δράσεις και εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και υγιή πρότυπα ζωής. Για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής που  δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και προσφέρει διέξοδο  ποιότητας  στα προβλήματα  της  καθημερινότητας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα αξιολόγησης για το Υπομέτρο 6.1 Νέων Γεωργών
Επόμενο άρθρο Τοποθέτηση του Τάσου Τσιαπλέ, εκλεγμένου με την Λαϊκή Συσπείρωση, στο Δ.Σ της ΕΝΠΕ