Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Όσσας στο Συκούριο


Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό  Όσσας στο Συκούριο, με ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής να υλοποιείται.

Χθες το απόγευμα, τα μηχανήματα έργου έβαλαν «μπροστά» τις μηχανές, ξεκινώντας το «ξήλωμα» του παλιού οδοστρώματος και τις προκαταρκτικές εργασίες. Είχε προηγηθεί οργανωμένη ενημέρωση προς τους κατοίκους προκειμένου να απομακρύνουν τα ΙΧ τους.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Δ. Ε. Νέσσωνος  κ. Χρήστος  Κρικώνης, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν άμεσα, με τη δημοτική Αρχή να ικανοποιεί ένα μαζικό και διαχρονικό αίτημα των περιοίκων, καθώς το οδόστρωμα βρισκόταν σε κακή κατάσταση, προκαλώντας αρκετές φορές ατυχήματα και προβλήματα σε οχήματα.

«Ως  δημοτική Αρχή εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τους κατοίκους της περιοχής επέμβασης για την υπομονή που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα κατανοώντας τις δυσκολίες κατασκευής αυτού του έργου», τονίζει ο κ. Κρικώνης.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα συνεχιστούν και σε άλλα χωριά του Δήμου Τεμπών σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Προηγούμενο άρθρο Στο Δαμάσι ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας
Επόμενο άρθρο Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού στην Κοινότητα Πυργετού