Ειδήσεις

Αποκαταστάθηκε η εκτεταμένη βλάβη που σημειώθηκε στο δίκτυο ύδρευσης


Μετά από συνεχιζόμενες (και στη διάρκεια της νύχτας) προσπάθειες των συνεργείων της ΔΕΥΑΛ, αποκαταστάθηκε η εκτεταμένη βλάβη που σημειώθηκε στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου Λάρισας και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κουτλιμπανά και Κρανώνος.
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, η βλάβη σημειώθηκε σε τμήμα του παλιού αγωγού, ο οποίος πρόκειται να αντικατασταθεί στο σύνολο του το αμέσως επόμενο διάστημα. Η κατάσταση του παλιού αγωγού είναι τέτοια που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την επιδιόρθωση του. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ χρειάστηκε να αποκαταστήσουν αρκετά τμήματα του συγκεκριμένου αγωγού, αφού μετά την επιδιόρθωση ενός τμήματος, αμέσως μετά παρουσιαζόταν βλάβη στο επόμενο. Για το λόγο αυτό άλλωστε, καθυστέρησε τόσο η αποκατάσταση της υδροδότησης.
Τα συνεργεία της Επιχείρησης κατάφεραν τελικά να δώσουν μια αξιόπιστη τεχνικά λύση, μέχρι την οριστική αντικατάσταση του αγωγού που θα απαλλάξει τους κατοίκους από παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Η ΔΕΥΑΛ για μια ακόμα φορά ζητά συγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής και δεσμεύεται ότι θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε στο άμεσο μέλλον οι κάτοικοι όλης της πόλης να απολαμβάνουν ακόμα καλύτερης ποιότητας νερό, χωρίς προβλήματα διακοπών, με την αντικατάσταση του συνόλου του παλιού δικτύου, ώστε να μείνουν οριστικά στο παρελθόν τα φαινόμενα ταλαιπωρίας των πολιτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Βαγενά: Η Κυβέρνηση να μετατρέψει τις επιστρεπτέες προκαταβολές σε μη επιστρεπτέες