Ειδήσεις

21η Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Ταχυδρομείου


Η αγάπη του κόσμου για την Έκθεση Βιβλίου της πόλης μας, αποδεικνύεται κάθε χρόνο με μαζική προσέλευση.

Έτσι, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η καθιερωμένη γιορτή του βιβλίου, φέρνοντας κοντά τον αναγνώστη με το καλό βιβλίο.

Η οικονομική και κοινωνική κρίση που εδραιώθηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, πρέπει να μας δυναμώσει, ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθειά μας για ανάπτυξη του πολιτισμού, που κατά μεγάλο μέρος επιτυγχάνεται μέσα από τα βιβλία.

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων δίνουν το “παρών” στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, την πλατεία Ταχυδρομείου,  συγκεντρώνοντας τις τέχνες, τη φιλοσοφία, την ιστορία, τη λογοτεχνία, το παραμύθι και πολλές άλλες κατηγορίες, σε ένα μεγάλο… ράφι!

Οι βιβλιοπώλες, στέκονται πάντα δίπλα στους φίλους του βιβλίου, τους ενημερώνουν και τους συμβουλεύουν στις επιλογές τους.

Στην έκθεση συμμετέχουν τα βιβλιοπωλεία: PROSPERUS (Πελοπίδας Τσιάρας), Καλτσάς (Αχιλλέας Καλτσάς), Άνεμος (Παναγιώτης Ιωαννίδης), Πρίσμα (Δημήτριος Σανής), Γραμμή (Ελευθερία Μπαρούτα), Βιβλιογνώση (Θεοδώρα Τσανάκα) και το Παλαιοβιβλιοπωλείο (Ντίνος Δερβένης).

Περπατήστε ανάμεσα στα βιβλία, ξεφυλλίστε τα, διαλέξτε τυχαία μια σελίδα και ακούστε την… κάτι έχει να σας πει!

Αυτό είναι το μήνυμα της 21ης Έκθεσης Βιβλίου που θα λειτουργεί από την Παρασκευή 1 Ιουλίου μέχρι Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Ώρες λειτουργίας:10:30 – 14:00 και 18:30 – 22:30 τις καθημερινές, 18:30 – 22:30 τα Σαββατοκύριακα.

 

Την Έκθεση διοργανώνει η Ένωση Βιβλιοπωλών Λάρισας «Φίλων ο Λαρισαίος» σε συνεργασία με την Αντιδημρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Η επαναλειτουργία ΔΙΕΚ γαλακτοκομίας θα δώσει ώθηση στην κτηνοτροφία
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε σε όλα τα επίπεδα