Ειδήσεις

Με τον πρόεδρο του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών συναντήθηκε ο Χρ. Καπετάνος


Συζήτηση ουσίας, με τον Πρόεδρο του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.), κ. Αθανάσιο Πατσιούρα είχε ο πρώην Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Στην ατζέντα βρέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία, αλλά και το  θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει σήμερα.

Ο Λαρισαίος δικηγόρος ενημέρωσε τον πρόεδρο του Συλλόγου για τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την περαιτέρω βελτίωση της κατάστασης. Όπως μεταξύ άλλων εξήγησε, «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στα τελευταία τρία χρόνια, έχει λάβει δεκάδες μέτρα ανακούφισης και βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας με αναπηρία, σε οικονομικό αλλά και θεσμικό επίπεδο, με κορωνίδα το προσφάτως ανακοινωθέν από τον πρωθυπουργό, τον «Προσωπικό Βοηθό για ΑμεΑ» που ξεκινά πιλοτικά στην Αττική και αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα του αναπηρικού κινήματος.

Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών» (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.), λειτουργεί έως και σήμερα ως νομαρχιακό σωματείο Λάρισας και είναι μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας και μέσω αυτής συμμετέχει στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), έχοντας να επιδείξει ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο.

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία Μάξιμου Χαρακόπουλου για τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Ομορφοχώρι
Επόμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας