Συνεχίζεται η επίθεση του μνημονιακού Υπουργείου Υγείας στη δημόσια Υγεία


Έκλεισε το Ψυχιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να θέσει σε αργία ενός έτους τον Ψυχίατρο Κουσίδη Κων/νο, σε συνέχεια της πολιτικής δίωξης που κάνει σε έντιμους και άφραγκους γιατρούς που υπηρετούν το ΕΣΥ, με σκοπό να το αποσταθεροποιήσουν, να το διαλύσουν  και να το προσφέρουν βορά στα τεράστια ιδιωτικά συμφέροντα υγείας. Ο στόχος του Υπουργείου Υγείας, που όντως αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος ντήλερ της Ιδιωτικών συμφερόντων, είναι να χτυπήσει και να διαλύσει το ΕΣΥ με τα κατάλληλα επικοινωνιακά κόλπα. Επιτίθεται και εξοντώνει μερικούς έντιμους και αδιάφθορους Γιατρούς, με πρόσχημα γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες που το ίδιο έχει δημιουργήσει και συντηρεί από δεκαετίες, με σκοπό να τρομοκρατήσει με άθλια ψέμματα και μέσα τον ιατρικό κόσμο και κυρίως την κοινωνία και τους ευπαθείς ασθενείς, δείγματα πολιτικής ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Το Ψυχιατρικό Ιατρείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εξυπηρετεί περίπου είκοσι πολίτες ημερησίως και περίπου τρείς με πέντε χιλιάδες ετησίως. Το τεράστιο αυτό φορτίο θα το δεχτεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας που ήδη έχει φτάσει στα όρια λειτουργίας του.
Μοναδικοί και ποινικά υπεύθυνοι- σε πολλές περιπτώσεις- είναι το ανεκδιήγητο Υπουργείο Υγείας που όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται γιά τους ασθενείς αλλά δεν γνωρίζει ούτε καν που ‘πέφτει’ η Λάρισα, και οι διορισμένοι Διοικητές της 5ης ΥΠΕ κ.Τομάρας και Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Σκυλλάκος

Προηγούμενο άρθρο ΤΟ 2Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Επόμενο άρθρο ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ