Ειδήσεις

Σε 3 χρόνια η ISOMAT δώρισε υλικά για επισκευή και βαφή 100 σχολείων


Η ISOMAT με μεγάλη χαρά κατάφερε τα 3 τελευταία χρόνια να δωρίσει υλικά της για επισκευή και βαφή 100 σχολείων κάθε βαθμίδας σε όλη την ελληνική επικράτεια, συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική τους αναβάθμιση, με γνώμονα κυρίως τους μαθητές αλλά και το εκπαιδευτικό τους προσωπικό.

Η ISOMAT από την ίδρυσή της αναγνωρίζει την ευθύνη της απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον και θέλει με πράξεις να αποδεικνύει τη συνεισφορά της. Μεταξύ πολλών άλλων ενεργειών που εντάσσονται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο «ISOMAT από καρδιάς», η ISOMAT έχει θέσει προτεραιότητά της να συμβάλλει στην αναβάθμιση των σχολικών υποδομών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Έτσι, τα τελευταία 3 χρόνια έχει διαθέσει υλικά της για βαφή και επισκευή νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία φτάσανε τα 100 σε αριθμό!

Στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει τα υλικά για την αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν πρόσβαση σε ένα όμορφο, καθαρό, υγιές και σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον που θα προάγει την εκπαίδευση και μια συνολικά καλύτερη ποιότητα σχολικής ζωής.

Η ISOMAT, με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει να στηρίζει με πράξεις «από καρδιάς»  τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η τελετή απονομής του 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας Άγριας Ζωής της Λίμνης Κάρλα
Επόμενο άρθρο Κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις χαλαζόπληκτες περιοχές του Τυρνάβου