Ειδήσεις

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στην Αγιά και στο Στόμιο


Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς  και με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων διοργανώνουν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, το διήμερο Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου 2022.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν:

  • Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, ώρες: 5.30-7.30 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Στομίου
  • Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 και ώρες: 10:00-1.00 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά.

υπό την ιατρική επίβλεψη των κυρίων Διονύσιου Παρίδη, Χειρ. Ορθοπαιδικού και του κου Ριζούλη Ανδρέα, Ενδοκρινολόγου.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα: Για το Στόμιο: 2495094163 Για την Αγιά: 2494350121 έως 26 Μαΐου εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 9πμ έως 1μμ.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους

 

  1. Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.
  2. Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα ή νοσήσαντες με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.
Προηγούμενο άρθρο Άσκηση επί χάρτου ΦΑΕΘΩΝ με σενάριο δασικής πυρκαγιάς στο Πολυδένδρι Αγιάς
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση πολιτών για επιχειρούμενες απάτες σε βάρος ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων