Ειδήσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: Αποτελεσματική διαχείριση και επίλυση προβλημάτων


 Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Πέμπτη 12 Μαΐου, ώρες 17:30 – 21:30,  με θέμα: «Αποτελεσματική διαχείριση και επίλυση προβλημάτων» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν ότι η ύπαρξη μιας δομημένης διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων είναι αναγκαία για κάθε επιχείρηση. Παράλληλα το πρόγραμμα θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εφαρμόσουν μεθόδους και εργαλεία μέσα από τα οποία θα έχουν άμεσα αποτελέσματα και σχέδια δράσης αντιμετώπισης προβλημάτων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπεύθυνους τμημάτων, σε προϊσταμένους, managers/ διευθυντές αλλά και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να διαχειριστούν και να επιλύσουν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν ποιο είναι το «πρόβλημα»και να ακολουθούν αποτελεσματικά τα 4 βήματα για την επίλυση προβλημάτων αλλά και να συνδυάζουν τα 3 εργαλεία για την αποφασιστικότητα σε σχέση με την επίλυση των προβλημάτων (RCA, Decision Work sheets, Decision Trees). Επιπλέον, θα γνωρίσουνμοντέλα διαχείρισης και θα μπορούν να δημιουργούν σχέδια δράσης για τη διαχείριση και την επίλυση προβλημάτων χρησιμοποιώνταςδιπλωματικό τρόπο επικοινωνίας για καλύτερα αποτελέσματα.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Βασιλική Χριστοφή η οποία είναι Πτυχιούχος στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνία και η πρώτη και Μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα στους τομείς αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Η ηλεκτροκίνηση μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία
Επόμενο άρθρο 191 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα