Ειδήσεις

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνος επισκέφθηκε ο Χρήστος Κέλλας


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα επισκέφθηκε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης, στην πόλη της Ελασσόνας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός εξήρε το έργο της Μητρόπολης και επαίνεσε ειδικότερα τη στήριξη που παρασχέθηκε στους Δαμασιώτες και τους κατοίκους του πρ. Δήμου Ποταμιάς, μετά τους μεγάλους σεισμούς, που έπληξαν τον Νομό μας πριν έναν χρόνο.

Συγχρόνως, συζήτησε με τον κ. Χαρίτωνα την πορεία αποκατάστασης τωνζημιών στους Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης Ελασσόνας, που επλήγησαν, με ιδιαίτερη αναφορά στους Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Μεσοχωρίου και Αγίου Νικολάου Δαμασίου.

Εγκωμίασε, επίσης, την ποιμαντική προσφορά του Σεβασμιωτάτουκαι όλων των ιερέων της Μητρόπολης, υπογραμμίζονταςότι“οι δράσεις της Εκκλησίας αποτελούν πηγή δύναμης για τους πιστούς και το έθνος, του οποίου η προσδοκία στην Ανάσταση του Χριστούσυνιστά κομμάτι της ταυτότητάς του και το ισχυρότερο όπλο για την αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης”.

Αναφερόμενοι στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Χρήστος Κέλλας και ο Σεβασμιώτατοςσημείωσανπως προκαλεί αποτροπιασμό η σύγκρουση μεταξύ δύο ομόδοξων λαών και ευχήθηκαν να υπάρξει ειρήνη στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ ευχαρίστησε τον κ. Χαρίτωνα για τη φιλοξενία και αντάλλαξαν ευχές για «Καλή Ανάσταση».

Αποχωρώντας από τη Μητρόπολη, ο Χρήστος Κέλλας ευχήθηκε«Καλή Ανάσταση, υγεία και δύναμη» σε όλους τους κληρικούς και το προσωπικό.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο Διανομή τροφίμων για το Πασχαλινό τραπέζι άπορων οικογενειών από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας