Ειδήσεις

Το δρόμο που συνδέει τους οικισμούς Κλεισούρα, Γιαννωτά και Λυκούδι στην Ελασσόνα βελτιώνει η Περιφέρεια


Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο οδικό τμήμα που συνδέει την Εθνική Οδό Ελασσόνας – Δεσκάτης με την Εθνική Οδό Ελασσόνας – Κοζάνης και διέρχεται από τους οικισμούς Κλεισούρα, Γιαννωτά και Λυκούδι. Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαρισμό ερεισμάτων, ασφαλτόστρωση σε τμήματα της οδού συνολικού μήκους 6 χλμ, διαγράμμιση στο σύνολο της οδού και τοποθέτηση σήμανσης. Το έργο είναι προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες ξεκινάμε ένα χρήσιμο   έργο  που βελτιώνει τις συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας σε ένα οδικό τμήμα που συνδέει οικισμούς της Ελασσόνας με δυο εθνικές οδούς» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας με στόχο την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων. Πρόκειται για  έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μαθητές του Erasmus+
Επόμενο άρθρο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν υβριδική ημερίδα στη Λάρισα για την Κλιματική Αλλαγή