Ειδήσεις

Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Η τρομοκρατία δε θα περάσει


Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας χαιρετίζει τους απεργούς και όλους όσους συμμετείχαν στην απεργία της 6ης Απρίλη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο έμπρακτη απάντηση στην κυβέρνηση και στη μεγαλοεργοδοσία. Δηλώνουμε για ακόμα πως θα είμαστε δίπλα σε όσους αντιμετώπισαν αυτές τις μέρες στα ίσια την εργοδοτική βία και τις απειλές.

Οι εργαζόμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι στην χθεσινή απεργία διαδήλωσαν μαχητικά ενάντια στο κύμα ακρίβειας, για αυξήσεις στους μισθούς και στις κοινωνικές παροχές, ενάντια στην εμπλοκή της χώρα μας στις πολεμικές ενέργειες. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους που αρνούνται να υπηρετήσουν τους σκοπούς των ΝΑΤΟικών μακελάρηδων, μεταφέροντας πολεμικό υλικό έξω από τα σύνορα της χώρας όπως έγινε από εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά! Για να ασκήσουμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην κυβέρνηση και στην εργοδοσία, κλιμακώνοντας τον αγώνα μας με την Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή συγκέντρωση, την Κυριακή 1η Μάη, στις 10:00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο 352 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τη Λάρισα