Ειδήσεις

Γ. Λαμπρούλης: Να αντικατασταθούν οι κλίβανοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας


Άμεσα να αντικατασταθούν οι κλίβανοι με αντίστοιχους σύγχρονης τεχνολογίας, να εγκατασταθούν νέα σύγχρονα πλυντήρια, στεγνωτήρια, θερμοσυγκολλητικό μηχάνημα και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός της κεντρικής αποστείρωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του Κόμματος στη Βουλή. Πρόσθεσε ότι πρέπει να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σε κλιβανείς και νοσηλευτικό προσωπικό με μόνιμη και σταθερή εργασία.

Απαντώντας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα ανέφερε ότι προχωράει η προμήθεια νέου κλιβάνου πλάσματος από το ίδιο το νοσοκομείο, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα λόγω προσωπικού.

Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ζήτησε ο Γιώργος Λαμπρούλης και έκανε λόγο για μπαράζ εκβιασμών από την πλευρά της διοίκησης του νοσοκομείου προς τους εργαζόμενους της αποστείρωσης μετά την κατάθεση της επίκαιρης ερώτησης του ΚΚΕ στη Βουλή.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης με υπολογιστή
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας