Ειδήσεις
Tags |

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου η Ετήσια Συνέλευση του ΣΘΕΒ


Η φετινή Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο «Larissa Imperial» (Φαρσάλων 182, Λάρισα), με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου θα ξεκινήσουν στις 16.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης, και την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ. Κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης θα διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2022-2025 καθώς και του Γενικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια στις 19.00 θα ακολουθήσει η συνεδρίαση, που θα είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, και στην οποία χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης.

Ακολούθως, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα αναφερθεί στον μετασχηματισμό της οικονομίας σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την επιχειρηματικότητα, τους εργαζομένους αλλά και την ίδια την κοινωνία.  Ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Γιάννης Σαρακιώτης θα αναφερθεί στο πρόγραμμα – θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της Οικονομίας. Ακολούθως η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής κα Εύα Καϊλή θα αναπτύξει την ευρύτερη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ευκαιρίες που μπορούν να κερδίσουν οι επιχειρήσεις για επενδύσεις μέσα από την τεχνολογία καθώς και την ευρωπαϊκή στρατηγική για τη στήριξη της βιομηχανίας. Τις εργασίες της Ετήσιας Συνέλευσης θα κλείσει ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Γιώργος Κρεμλής ο οποίος θα μιλήσει για θέματα ενέργειας, κλίματος, περιβάλλοντος, κυκλικής οικονομίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται  η ομιλία του νέου Προέδρου του ΣΘΕΒ, ο οποίος και θα δώσει το στίγμα των προοπτικών της νέας Διοίκησης.

 

Προηγούμενο άρθρο 739 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με την αθλήτρια Τεχνικής Κολύμβησης Αθανασία Καρατσιβή