Ειδήσεις

Επίσκεψη του προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας στον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο για το υδατικό πρόβλημα


Συνάντηση προπαρασκευαστικού χαρακτήρα εν όψει του ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί με τους υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κ. Σκρέκα και Υποδομών & Μεταφορών, Κ. Καραμανλή, για το υδατικό θέμα της Θεσσαλίας, είχε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Βασικός άξονας της συζήτησης ήταν ο τρόπος που θα μπορέσει η Θεσσαλία να εξασφαλίσει ικανή ποσότητα νερού για τις επόμενες δεκαετίες.

Ο κ. Νασιακόπουλος παρουσίασε τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας,η οποία πραγματοποιήθηκε προ δεκαπενθημέρου. Παράλληλα, ζήτησε τη συνδρομήτου Βολιώτη Υφυπουργού στην άμεση λύση του προβλήματος που «καίει» τη Θεσσαλία.

Ο κ. Τριαντόπουλος, από την πλευρά του, δήλωσε γνώστης του θέματος, καθότι Θεσσαλός και ο ίδιος και πώς μαζί με τους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης επεξεργάζονται και προωθούν ζητήματα που σχετίζονται με υποδομές και λύσεις που απαντούν στο υδατικό θέμα της Θεσσαλίας υπό το συνεχές ενδιαφέρον και παρακολούθηση των εξελίξεων από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Παρεμβάσεις και λύσεις που δρομολογούνται με έργα άρδευσης, ύδρευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας. Παρεμβάσεις και λύσεις, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια και τους Δήμους της περιοχής, που απαντούν σε εκκρεμότητες δεκαετιών με στόχο τη διατηρήσιμη διαχείριση των υδάτων της Θεσσαλίας και τη διαμόρφωση συνθήκων βιώσιμης ανάπτυξης σε όλη την περιοχή.

Προηγούμενο άρθρο 574 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο 609 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα