Ειδήσεις

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του δρόμου που ενώνει Αμπελώνα – Ροδιά με Γόννους


Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής του νέου δρόμου που ολοκληρώνει τη σύνδεση του Αμπελώνα με τη  Ροδιά  και τους Γόννους, μήκους 11 χλμ. Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος επισκέφτηκε το έργο. Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες της διάνοιξης του δρόμου σε μήκος 4χλμ με την παράλληλη κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών της οδού. Ακολουθούν οι εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης των πινακίδων σήμανσης και διαγράμμισης της οδού. Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.757.200 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Με ικανοποιητικό ρυθμό προχωρούν οι εργασίες του νέου οδικού άξονα που συνδέει τους Δήμους Τυρνάβου και Τεμπών. Στο έργο διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων της περιοχής. Πρόκειται για ένα έργο ουσίας καθώς κατασκευάζουμε ένα νέο σύγχρονο και ασφαλή δρόμο που λύνει καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων της υπαίθρου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

Προηγούμενο άρθρο Ικανοποίηση Κέλλα για το νέο αξονικό τομογράφο του ΓΝΛ
Επόμενο άρθρο Μήνυμα της Αν. Περιφερειακής Δ/ντριας Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας Β.Ζιάκα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού