Ειδήσεις

Κέλλας: Τα Ελληνικά Φτερά ακόμη πιο ψηλά


«Η σημερινή μέρα είναι ιδιαιτέρα σημαντική για την Πολεμική Αεροπορία και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας,στην ηγεσία του οποίου τοποθετείται ο άξιος συντοπίτης μας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας, έπειτα από την πετυχημένη θητεία του απερχόμενου Αρχηγού ΤΑ και νέου Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου Θεμιστοκλή Μπουρολιά

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από την 110 Πτέρυγα Μάχης, μετά το πέρας της τελετής παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, προσθέτοντας:

«Το ΑΤΑ συνιστά την αιχμή του δόρατος της εθνικής μας άμυνας και τον βασικότερο πυλώνα λειτουργίας και επιχειρησιακής ετοιμότητας της Πολεμικής Αεροπορίας. Είμαι βέβαιος πως ο Φαρσαλινός νέος Αρχηγός, που είναι εξαιρετικά έμπειρος, θα ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντά του και, ασφαλώς, το γεγονός ότι κατάγεται από τον Νομό Λάρισας μάς κάνει όλους υπερήφανους.

Με χαρά, επίσης, αποχαιρετούμε τον απερχόμενο Αρχηγό ΤΑ και νέο Αρχηγό ΓΕΑ, ο οποίος επιτέλεσε ιδιαίτερα σημαντικό έργο και μαζί με τον απελθόντα Αρχηγό ΓΕΑ, Πτέραχο Γεώργιο Μπλιούμη, συνέβαλαν στη μετάβαση της Πολεμικής Αεροπορίας σε μία νέα εποχή.

Χάρη στην αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και την αφοσίωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη σημαία και στην πατρίδα μας, η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή και συνιστά πυλώνα ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και στον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο.

Θερμά συγχαρητήρια και καλές επιτυχίες τόσο στον νέο Αρχηγό ΤΑ όσο και στον νέο Αρχηγό ΓΕΑ. Εύχομαι, από βάθους καρδιάς, να οδηγήσουν τα “Ελληνικά Φτερά” ακόμη πιο ψηλά!».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κτηνιατρικό γραφείο στο Μακρυχώρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Οι σεισμόπληκτοι των κοντέινερ στο Δαμάσι τίμησαν τον Θανάση Παιδή