Ειδήσεις

Απολυτήριες εξετάσεις της Σχολής Φλάουτου στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ


Διεξήχθησαν με επιτυχία στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ οι απολυτήριες εξετάσεις της Σχολής Φλάουτου περιόδου Ιανουαρίου, σχολικού έτους 2021-2022.

Πτυχίο Φλάουτου απονεμήθηκε στη μαθήτρια της Σχολής  Ιωάννα Σδρόλια του Κων/νου με βαθμό Άριστα.Την επιτροπή αποτελούσαν οι: Γιώργος Κουλιόπουλος  Διευθυντής & Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής, Ειρήνη Τσερώνη Ειδ. Καθηγήτρια και Μέλος της καθώς και οι διακεκριμένοι μουσικοί, Δημήτρης Γκάργκαλης καθηγητής φλάουτου του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης Θεσ/νίκης, Νικολός Δημόπουλος μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσ/νίκης & καθηγητής φλάουτου του Κρατικού Ωδείου της πόλης και τέλος ο Γιώργος Τσιαρδάκας καθηγητής φλάουτου στο  Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ λειτουργεί από το 1992 υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού και προσφέρει στους πολίτες του Δήμου αλλά και σ’ αυτούς πέραν των ορίων του, αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών από το κράτος και υψίστης ποιότητας καλλιτεχνική εκπαίδευση σε όλα της τα τμήματα, με τη διεύθυνση και τη διοίκηση να προσπαθούν συνεχώς για την ποιοτική της αναβάθμισή!

 

Προηγούμενο άρθρο Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών και άγνωστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, για το αδίκημα της απάτης
Επόμενο άρθρο Γιορτάστηκε ο Άγιος Τρύφωνας στη Μελία του Δήμου Κιλελέρ