Ειδήσεις

Βαγενά: Η απόλυτη ηθική κατάπτωση της Δεξιάς


ΑΤέτοια ηθική κατάπτωση, τέτοια σήψη και ολοκληρωτική απαξίωση των θεσμών δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του τόπου.

Κι αυτό δεν το επισημαίνουμε μόνο εμείς,τοεπισημαίνεικαι το στηλιτεύει και η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, η οποία στο σημερινό κύριο άρθρο της αναφέρει:

-Στη Δεξιά που γνωρίζαμε, υπουργός που έχει δοσοληψίες με ποινικό υπόδικο, όχι μόνο δεν θα είχε πλησιάσει την αίθουσα της Ολομέλειας, αλλά θα είχε αποπεμφθεί εν ριπή οφθαλμού.

-Στη Δεξιά που γνωρίζαμε, δεν θα προσπαθούσε ο Πρωθυπουργός στη συνεδρίαση της Βουλής, να σώσει με αντιπερισπασμούς τον υπουργό του, προκειμένου να μην πληγεί προσωπικά.

Αντί γι’αυτό, γίναμε μάρτυρες του δημόσιου εξευτελισμού του Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου(!) Γεραπετρίτη από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, για τα ραβασάκια που αντάλλασσε με τον ποινικό υπόδικο για πάνω από τριάντα (30) υποθέσεις Φουρθιώτη, κι αυτός δεν ψέλλισε λέξη.

-Στη Δεξιά που γνωρίζαμε, μετά από μιας τέτοιας σοβαρότητας και έντασης δημόσια συζήτηση, όπως αυτή, κανένας Πρωθυπουργός δεν θα είχε κάνει τα αδύνατα δυνατά,προκειμένου να εξαφανιστούν από έντυπα, τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσής κάθε νύξη, κάθε ίχνος του δημόσιου διασυρμού κι εξευτελισμού του Γεραπετρίτη από την αξιωματική αντιπολίτευση.

-Γιατί, οι ηθικά ανάρμοστες επαφές του υπόδικου Φουρθιώτη με τον Γεραπετρίτη και το λοιπό υπουργικό συμβούλιο, όσο κι αν προσπαθεί να τις εξαφανίσει από τις ειδήσεις, στο τέλος θα φτάσουν στ’αυτιά και τα μάτια του πολίτη.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η Δεξιά του Κ. Μητσοτάκη έχει βυθιστεί σε τέτοιο βόρβορο, ώστε έχει εξαγριώσει ακόμα και τις παραδοσιακές της δυνάμεις, που συνεχίζουν να κρατούν ηθικές αντιστάσεις.

Και όλα αυτά μας κάνουν να υποψιαζόμαστε, ότι ο πρωθυπουργός είναι πλέον όμηρος του Φουρθιώτη: Ας μην ξεχνάμε και την περίπτωση του Υπουργού Βρούτση που, όταν ξεσκέπασε την απάτη του Φουρθιώτη, αντί να αποπεμφθεί ο Φουρθιώτης αποπέμφθηκε ο ίδιος.

Στη Ν.Δ. θα έπρεπε πλέον να γνωρίζουν ότι, όποιος ανεβαίνει με κρότο πέφτει με πάταγο.

Προηγούμενο άρθρο Επερώτηση για την πώληση και διακίνηση μαϊμού φυτωριακού υλικού σε αγρότες
Επόμενο άρθρο 4 συλλήψεις και 227 παραβάσεις των μέτρων κατά του covid το τελευταίο 15ημερο