Ειδήσεις

Κέλλας: Υποκλινόμαστε στην Ιερή μνήμη των ηρώων


«Σαν σήμερα, πριν 26 χρόνια,οι Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος καιΈκτορας Γιαλοψός, προστάτευσαν στις βραχονησίδες Ίμια, με τις ζωές τους, την εθνική μας ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματά μαςαπέναντι στην τουρκική επιθετικότητα.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια την 31η Ιανουαρίου 1996, προσθέτοντας:

«Υποκλινόμαστε στην αθάνατη και ιερή μνήμη των τριών παλικαριών, που κατατάσσονται στο πάνθεον των ηρώων του έθνους μαζί με όλους τους σύγχρονους υπερασπιστές της χώρας, οι οποίοι έπεσαν στο καθήκον φυλάσσοντας τα σύνορά μας.

Η κυβέρνηση τιμά τις θυσίες και την προσφορά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην πατρίδα και εργάζεται αδιάλειπτα για την προάσπιση της εθνικής μας ασφάλειας ενισχύοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις με σύγχρονα επιχειρησιακά μέσα και αυξάνοντας την αποτρεπτική τους ισχύ.

Τίποτα δεν ξεχνιέται!».

Προηγούμενο άρθρο Αγρυπνία για την εορτή της Υπαπαντής στον Άγ. Αχίλλιο
Επόμενο άρθρο Προπώληση Εισιτηρίων Λάρισα - Παναθηναϊκός