Ειδήσεις

Εσπερινός του Αγίου Ευθυμίου στο Συκούριο


Στον Πανηγυρίζοντα  Ιερό Ναό του Οσίου Ευθυμίου της Ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στον βίο του Οσίου Ευθυμίου, τόνισε ότι ήταν η ευθυμία της μητρός του, μιας και από την γέννησή του απαλλάχθηκε από το όνειδος της στειρώσεως. Ο βίος και η πολιτεία του Οσίου Ευθυμίου του Μεγάλου πρέπει να γίνει αιτία να μιμηθούμε και εμείς την αγάπη, τις αρετές και τον θείο πόθο του αγίου ανδρός.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε έτη ευλογημένα από Θεού στο εκκλησίασμα, ιδιαίτερα δε στον εορτάζοντα Αρχιμανδρίτη πατέρα Ευθύμιο.

Στην Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού, το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, οι αντιδήμαρχοι κ. Ζήσης Γκανάτσιος και κ. Χρήστος Κρικώνης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Όσσας και Συκουρίου κ. Γιώργος Μακρυγιάννης και κ. Μιχάλης Γκουντής αντίστοιχα και ο τοπικός σύμβουλος κ. Αντώνης Γούσιος.

 

Προηγούμενο άρθρο Οι Εκπτώσεις Συνεχίζονται! Έως και -80% φθηνότερα στο Fashion City Outlet!
Επόμενο άρθρο Σε Μοσχοχώρι - Μύρα - Ν. Περιβόλι καθαρίζει ρέματα η Περιφέρεια