Ειδήσεις

Το ΚΕΘΕΑ Έξοδος δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην Κιβωτό του Κόσμου


Το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ Έξοδος  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ Έξοδος  συγκέντρωσαν τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων είδη διατροφής για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.010€ για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Το χρηματικό ποσό παρέδωσαν οι κ.κ. Μαρία Ξανθοπούλου και Ελένη Μακρή, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ Έξοδος  στην εκπρόσωπο της “Κιβωτού του Κόσμου”, κα Ελεάνα Βαρέλα, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

Ενώ, εκπρόσωπος του “Χαμόγελου του Παιδιού” παρέλαβε τα είδη διατροφής που συγκεντρώθηκαν, από το Πολιτιστικό Στέκι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα (Πηνειού 10), την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου.

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης και του Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ Έξοδος  στηρίζουν έμπρακτα εθελοντικούς Οργανισμούς το όραμα και οι αξίες των οποίων συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες του ΚΕΘΕΑ.

Προηγούμενο άρθρο Ενεργοί Πολίτες Λάρισας: Τελευταία Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες
Επόμενο άρθρο Που χρειάζονται αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας