Ειδήσεις

Με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων στο Δήμο Κιλελέρ


Με πανηγυρική θρησκευτική μεγαλοπρέπεια έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων για τη βάπτιση του Κυρίου από τον Ιωάννη Πρόδρομο τον Βαπτιστή, στο Δήμο Κιλελέρ. Στην έδρα του Δήμου στη Νίκαια, ανήμερα των Θεοφανίων τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία πλήθους πιστών.

Εντός του Ιερού ναού πραγματοποιήθηκε και η τελετή του καθαγιασμού των υδάτων με την κατάδυση του τιμίου Σταυρού από τον ιερέα π. Αριστείδη Οικονόμου  σύμφωνα με το πρόγραμμα για την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Με αφορμή τα Άγια Θεοφάνια, ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο «καλή φώτιση με υγεία, αγάπη και υπομονή».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Ρεντζιάς και Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Νταφόπουλος, Γιώργος Ακριβούλης,  και Ιωάννης Ζαχαριάς, η τοπική σύμβουλος της κοινότητας  Νίκαιας Βασιλική Μιχαλούλη και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Παρόμοιες εκδηλώσεις έγιναν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Τιμίου Προδρόμου στο Καλοχώρι
Επόμενο άρθρο Νέα αντιπλημμυρικά έργα στα Φάρσαλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας