Ειδήσεις

Κέλλας: Ανεκτίμητη η προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δημοκρατία


Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό για τη νέα χρονιά και συνομίλησε με την ηγεσία του Σώματος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας,Ταξίαρχο Χρήστο Σιμούλη, στο πρόσωπο των οποίων ευχαρίστησε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες του Σώματος για το έργο, που επιτελούν 24 ώρες το 24ωρο, σε μόνιμη βάση, προασπίζοντας τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Ο Χρήστος Κέλλας αναφέρθηκε σε οικονομικά αιτήματα των αστυνομικών, που έθεσε κατ’ ιδίαν στον Τάκη Θεοδωρικάκο, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σημειώνοντας πως η Αστυνομία, πέραν των τακτικών καθηκόντων της, έχει συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ειδικότερα, τόνισε πως είναι δίκαιη η χορήγηση επιδόματος στους αστυνομικούς, που διεξάγουν ελέγχους τήρησης των υγειονομικών μέτρων, όπως εισηγήθηκε σχετικά στον Υπουργό, επισημαίνοντάς του, παράλληλα, ότι είναι απαραίτητο να αναγνωριστούν οι πρόσθετες ώρες νυχτερινής εργασίας των αστυνομικών και να αυξηθεί η ωριαία αποζημίωση για νυχτερινή εργασία.Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων της Λάρισας, που ζήτησε αναλόγως από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για να μπορέσουν Λαρισαίοι αστυνομικοί να επιστρέψουν στα σπίτια και τις οικογένειές τους.

Ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ ευχήθηκε «καλή χρονιά» στα στελέχη της Αστυνομίας και, αποχωρώνταςαπό την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, δήλωσε:

«Πέραν των συναδέλφων μου υγειονομικών, που δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία, δεν πρέπει να ξεχνούμε, ιδιαίτερα τις γιορτινές περιόδους, ότι το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και δη οι αστυνομικοί επαγρυπνούν για την ασφάλειά μας και υπερασπίζονται το κράτος δικαίου με αυταπάρνηση και αυτοθυσία.

Η προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δημοκρατία μας είναι ανεκτίμητη και οφείλουμε να την αναγνωρίζουμε με πράξεις στηρίζοντας κάθε δίκαιο αίτημά τους ενώπιον των αρμόδιων υπουργών. Ως Βουλευτής και ως πολίτης είμαι πάντα δίπλα τους.

Εύχομαι, ολόψυχα, καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη, σε όλες και όλους!».

Προηγούμενο άρθρο Ανακατασκευή πεζοδρομίων και διαμόρφωση χώρων πρασίνου σε οδό της Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Σε επιφυλακή το Πανεπιστημιακό για το νέο κύμα πανδημίας