Ειδήσεις

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Χρήστος Κέλλας


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΓΝΛ) βρέθηκε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου συζήτησε με τη Διοίκηση για την αναβάθμιση των υποδομών και την αντιμετώπιση της πανδημίας, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο Λαρισαίος πολιτικός πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Διοικητή Γρηγόρη Βλαχάκη, τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ Χάρη Τσιλιάκο, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και Διευθυντή ΜΕΘ, Απόστολο Κομνό, τον Διευθυντή της Α΄ Παθολογικής Κλινικής Κώστα Καρακούση και τον Εκπρόσωπο των εργαζομένων Γρηγόρη Γρηγοριάδη.

Ο Διοικητής και ο Αντιπρόεδρος ενημέρωσαν τον Λαρισαίο ιατρό για ζητήματα υποδομών, ζητώντας την παρέμβασή του για την επίσπευση της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου, που έχει αναλάβει ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚΤΥΠ).

Ο Χρήστος Κέλλας επικοινώνησε άμεσαμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ, Θανάση Γιάνναρη, ζητώντας του την επιτάχυνση των εργασιών και λαμβάνοντας τη δέσμευσή του για ταχεία περάτωσή τους.

Τα στελέχη του ΓΝΛ αναφέρθηκαν στην εξέλιξη της δικαστικής απόφασης αλλαγής όρων χρήσης για το κληροδότημα Βαΐτση, προκειμένου να προχωρήσει η μελέτη δημιουργίας ογκολογικού σταθμού στον χώρο του Νοσοκομείου.Επίσης, εστίασαν στην πρόοδο, που έχει σημειωθεί σε σχέση με την ψηφιοποίηση του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος, υπογραμμίζοντας ότι θα ψηφιοποιηθούν και τα αρχεία των υπόλοιπων τμημάτων, καθώς και στην επέκταση του δικτύου αερίων για την υποστήριξη κλινών covid. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πορεία των εμβολιασμών, όπου καταγράφεται σημαντική αύξηση των ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών από την αρχή της νέας χρονιάς, με 250 ημερησίως από τις 7/1.

Ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ ευχαρίστησε τα μέλη της Διοίκησης για την ενημέρωση και αμφότεροι επαναβεβαίωσαν την αμεσότητα της συνεργασίας τους, με γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης στους πολίτες της Λάρισας. Αφού αντάλλαξε πρωτοχρονιάτικες ευχές με όλους τους παριστάμενους, αποχώρησε από το Νοσοκομείο δηλώνοντας:

«Με τα στελέχη του ΓΝΛ είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία, κατά την οποία ενημερώθηκα για την πορεία της πανδημίας και τον προγραμματισμό αναβάθμισης του κτιρίου και των μέσων περίθαλψης.

Το προσωπικό και η Διοίκηση του Νοσοκομείου επιτελούν σημαντικό έργο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προστασία της υγείας των πολιτών του Νομού μας.

Θερμές ευχαριστίες στους ιατρούς και τους νοσηλευτές, που σώζουν ζωές υπερβάλλοντας εαυτούς στη μάχη κατά της πανδημίας.

Καλή χρονιά σε όλες και όλους! Υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο!».

 

Προηγούμενο άρθρο Εντατικοί οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ σε όλη τη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Εγρήγορση και ετοιμότητα για την παραλλαγή Όμικρον