Ειδήσεις

Θανάσης Παιδής στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας: Ανεκτίμητη η προσφορά του


Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη ήταν η επίσκεψη του Θανάση Παιδή στην έδρα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκεί είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Δήμητρα Παππά, με την οποία συζήτησαν όλες τις πτυχές της δραστηριότητας που αναπτύσσεται στις δομές.

Ο κ. Παιδής υπογράμμισε ότι παραμένει πάντα κοντά στις δράσεις του φορέα και θα στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο που προσφέρεται.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Κάθε επαφή με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας αποτελεί εμπειρία ζωής…

Παράλληλα, γίνεται κάτι παραπάνω από σαφές πως η σημασία των συγκεκριμένων δομών είναι τεράστια για το κοινωνικό σύνολο, καθώς μέσα στο ζεστό περιβάλλον που διαμορφώνουν Διοίκηση και εργαζόμενοι παρέχεται πλήθος υπηρεσιών στα παιδιά.

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων που είχαμε με την πρόεδρο Δήμητρα Παππά κατέστη δεδομένο πως το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και οργάνωσης.

Γι’ αυτό εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας προς την πρόεδρο, το Δ.Σ., τους εργαζόμενους, καθώς η παρουσία και η προσφορά τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πως οι κοινωνικές δομές θα πρέπει να στηρίζονται με όλα τα διαθέσιμα μέσα, ώστε να παρέχουν έργο, το οποίο για τα παιδιά που φιλοξενεί είναι πράγματι αναντικατάστατο.

Παράλληλα, τονίζουμε πως θα είμαστε πάντα κοντά στις δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του ρόλου του» υπογραμμίζει κλείνοντας ο Θανάσης Παιδής.

 

Προηγούμενο άρθρο 840 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα