Ειδήσεις

Ανθρώπινη αλυσίδα προσφοράς για πάνω από 600 οικογένειες που το έχουν ανάγκη από την Περιφέρεια


Με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζοντας τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη, μοίρασε «το καλάθι αλληλεγγύης» σε περισσότερες από 600 οικογένειες, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο στις ημέρες των γιορτών.

«Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα προσφοράς, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας να διανείμει «το καλάθι αλληλεγγύης» σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Όλοι μαζί αυτές τις άγιες μέρες δημιουργούμε ανθρώπινη «αλυσίδα» αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης μια να μη μείνει κανένα σπίτι με άδειο τραπέζι. Η δράση της Περιφέρειας Θεσσαλίας λειτουργεί ως συμπληρωματική του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Ύλης Συνδρομής ΤΕΒΑ» που υλοποιούμε σε συνεργασία με τους Δήμους» τόνισε  σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Τη δράση έτρεξαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Τάνια Δόκου και Χρήστος Καλομπάτσιος ενώ τη διανομή πραγματοποίησαν η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λάρισας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 107 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Νέα μέτρα και μάσκα παντού από την Παρασκευή