Ειδήσεις

Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος


Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο υποδέχτηκε την Τρίτη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον νέο Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. για τα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί κατατάσσοντας τη Θεσσαλία ως πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα, με περισσότερες από 1000 διοργανώσεις και με αθλητικά έργα άνω των 50 εκατ. ευρώ. Αναφέρθηκαν ακόμη στην περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ομοσπονδίας που είχε ως αποτέλεσμα πολλές επιτυχημένες διοργανώσεις, με παγκόσμια πρωταθλήματα, με πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις καλαθοσφαίρισης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές Ευθύμης Ρετζιάς και Δήμος Ντικούδης.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Υποδεχτήκαμε σήμερα στην πρώτη αθλητική Περιφέρεια της χώρας  τον νέο Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο. Η συνάντηση μας αυτή επισφραγίζει τη συνεργασία μας που φιλοδοξούμε να οικοδομήσουμε στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας και θα μας οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες αθλητικές δράσεις στο μέλλον, καθώς για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και αποτελεί διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό με την κατασκευή νέων κλειστών γυμναστηρίων όπως στην Καρδίτσα, στη Ζαγορά, στην Σκιάθο, την Αλόννησο αλλά και την ανακαίνιση ήδη υπαρχόντων. Στεκόμαστε πάντα αρωγοί στις προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα».

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε τα εξής: «Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είναι μια σημαντική προσωπικότητα για όλη την περιοχή και πάντα στέκεται αρωγός στα αθλητικά σχέδια και οράματα. Έχει δείξει κατ’ επανάληψη αυτή την πρόθεση και την επιβεβαίωσε στη σημερινή ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε. Έχει κάνει πολλά πράγματα και είναι βέβαιο ότι θα κάνει ακόμα περισσότερα. Η επιθυμία και στόχευση της διοίκησης της ΕΟΚ είναι η εξάπλωση και ανάπτυξη του μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Η Θεσσαλία είναι μια μεγάλη περιφέρεια με παράδοση στον αθλητισμό και με μεγάλη διάθεση να συνεχίσει να επενδύει σε αυτόν, να φιλοξενεί σημαντικές διοργανώσεις, να ωθεί τη νεολαία στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι δεδομένο ότι μέσα από την άριστη αυτή συνεργασία, στη Θεσσαλία υπάρχει ευρύ πεδίο σημαντικών κοινών δράσεων».

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Ισχύει η κάλυψη του 80% της ρήτρας αναπροσαρμογής της ΔΕΗ και στους ΤΟΕΒ
Επόμενο άρθρο Δύο δωρεάν self test για τις γιορτές