Ειδήσεις

Εθελοντική Αιμοδοσία – Δίνω Αίμα, Χαρίζω Ζωή


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 8/12/2021, από την 11η Τ.ΟΜ.Υ Φιλιππούπολης Λάρισας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. του Ν. Λάρισας, και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» η δράση με θέμα «Εθελοντική Αιμοδοσία  – Δίνω Αίμα, Χαρίζω Ζωή», η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Δ.Ο.Υ. Λάρισας  (Χατζημιχάλη 81, Λάρισα) στην Φιλιππούπολη.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες υγείας της δομής, κα Τρελλοπούλου Αμαλία (Παιδίατρος – Συντονίστρια της δομής) και η κα Χουστουλάκη Μελανθία (Νοσηλεύτρια)  παρευρέθηκαν στο χώρο της Αιμοδοσίας, όπου μαζί με το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας συνεισέφεραν στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης. Στη δράση συμμετείχαν 37 εθελοντές αιμοδότες, από τους οποίους οι 29 προχώρησαν σε αιμοδοσία.

Το προσωπικό της 11ης ΤΟ.Μ.Υ Φιλιππούπολης Λάρισας ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Λάρισας, κο Εμμανουήλ Γεώργιο, τον Πρόεδρο Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ν. Λάρισας, κο Παπαδαντωνάκη Χρήστο, καθώς και το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» για την άψογη συνεργασία τους για την πραγματοποίηση της δράσης.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: Στόχος της ΝΔ η ασφάλεια και η ευημερία της Ευρώπης
Επόμενο άρθρο Φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Δήμο Κιλελέρ