Ειδήσεις

Κέλλας: Οι υποσχέσεις μας γίνονται πράξη


«Η Νίκαια και ο Δήμος Κιλελέρ αποκτούν το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, που είχαμε υποσχεθεί, με γνώμονα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του Νομού μας.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για την κοινή απόφαση των Υπουργών Υγείας, Εσωτερικών και Οικονομικών, που προβλέπει την ίδρυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, προσθέτοντας:

«Όπως προβλέπεται από τη σχετική απόφαση των συναρμόδιων υπουργών, στην περιοχή ευθύνης του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, πέραν της έδρας του, της Νίκαιας, συμπεριλαμβάνονται και οι Κοινότητες Μοσχοχωρίου, Νέας Λεύκης, Νέων Καρυών και Κυπαρίσσου.

Σύμφωνα, δε, με τη δέσμευση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, με την απόφαση συνιστώνται 3 οργανικές θέσεις προσωπικού, ειδικοτήτων Γενικού Ιατρού, Παιδιάτρου και ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ενώ προβλέπεται πως το υπηρετούν προσωπικό στο Περιφερειακό Ιατρείο μεταφέρεται στο Πολυδύναμο πλέον Περιφερειακό Ιατρείο Νίκαιας.

Για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον πρώην αν. Υπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, τον αν. Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη καθώς και τον Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο, για την αποτελεσματικήσυνεργασία μας.

Με την υγειονομική αναβάθμιση της Νίκαιας και της ευρύτερης περιοχής ενισχύεται συνολικά η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στον Νομό Λάρισας και οι συμπολίτες μας θα έχουν πληρέστερη ιατρική κάλυψη, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο. Οι προσπάθειές μας για διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας συνεχίζονται».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης στη συνοικία της Νέας Σμύρνης
Επόμενο άρθρο 21,5 χλμ. υπόγειο δίκτυο για την άρδευση 10.830 στρεμμάτων γης στα Φάρσαλα