Ειδήσεις

Κοντά στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας ο Θανάσης Παιδής


Στη δράση που είχε στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη από τον καρκίνο του μαστού συμμετείχε ο Θανάσης Παιδής.

Για μία ακόμη φορά στήριξε τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, που ήταν ένας εκ των συνδιοργανωτών της καμπάνιας, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι παρακάτω φορείς: Επιμελητήριο Λάρισας, Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας, Δήμος Λαρισαίων, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Παράρτημα Λάρισας. Όλη η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Το έργο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας είναι εξαιρετικά σημαντικό, ενώ η προσφορά του φορέα είναι τεράστια στην τοπική κοινωνία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο Ιωάννα Καραβάνα, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως και σε όλους τους εθελοντές που συνδράμουν στο πολυεπίπεδο έργο του Συλλόγου.

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών πέρα από τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση της πρόληψης από τον καρκίνο, έχει συνεπή πορεία σε ότι αφορά μια όχι και τόσο γνωστή δραστηριότητά του… Καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό των μελών του, κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους μέσα στις Ογκολογικές Κλινικές, δίνοντας τους κουράγιο και ψυχική τόνωση στον αγώνα για την υγεία και τη ζωή τους.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε και θα παραμείνουμε πάντα κοντά στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, ενισχύοντας έμπρακτα τη δράση του ώστε να συνεχίσει το ανυπέρβλητο έργο για την στήριξη των μελών του και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην πρόληψη από τον καρκίνο. Πράγματι, πρόκειται για έργο που σώζει ζωές» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Προηγούμενο άρθρο 339 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Ξεκινούν τα έργα αποκατάστασης σε Αρχοντικό Γ. Σβάρτς και Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου στα Αμπελάκια