Ειδήσεις

Μάξιμος: Η ΝΔ στην πρωτοπορία της σύγχρονης εποχής


«Από την Μόσχα όπου βρίσκομαι σε διεθνή αποστολή θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο πρόεδρο της κομματικής μας οργάνωσης κ. Ηλία Σουφλιά, που ανέδειξαν οι συμμετέχοντες στις εσωκομματικές εκλογές, ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Όπως, επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εκλέχθηκαν στην κομματική διοίκηση και στις Τοπικές μας Οργανώσεις, αλλά και τους αντιπροσώπους μας στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος». Τα παραπάνω σημειώνει ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της τοπικής οργάνωσης της παράταξης.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που έκανε χρήση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, υπογραμμίζει ότι «σε μια συγκυρία που δεν χαρακτηρίζεται από τη μαζική συμμετοχή των πολιτών στις κομματικές διεργασίες, η ΝΔ αναδεικνύει τις βαθιές της ρίζες στην ελληνική κοινωνία. Δεν επαναπαύεται στις δάφνες της ιδεολογικής της δικαίωσης, αλλά απαντά στα αιτούμενα της σύγχρονης εποχής. Και μεγαλύτερη αναγνώριση της πρωτοπορίας της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν είναι άλλη από τη συμπόρευση μαζί της πολλών, άλλοτε, πολεμίων της.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σήμερα το ισχυρότερο κόμμα στην οικογένεια των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Εκσυγχρονίζεται στις δομές της, διευρύνει την εκλογική της βάση, αφουγκράζεται τις απαιτήσεις των καιρών. Δεν λησμονεί, όμως, και τον πατριωτικό της χαρακτήρα, την πρωτοπορία της ως το κόμμα με τον σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό, αλλά και την κοινωνική δικαιοσύνη, βαθιά αποτυπωμένη στο DNA της, ως κατεξοχήν λαϊκή παράταξη».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος καταλήγει τονίζοντας ότι «το επικείμενο συνέδριό μας τον Δεκέμβριο είναι μια ευκαιρία για την περαιτέρω ανάδειξη της ΝΔ ως του κόμματος που εκφράζει το κοινωνικό μέτωπο της σοβαρότητας, της ευθύνης, του μέτρου και της δημιουργικότητας, απέναντι στις δυνάμεις που ενδίδουν στην ‘Κίρκη του λαϊκισμού’ και πλειοδοτούν σε ανευθυνότητα, στείρα κριτική και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα».

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα Ρένας Καραλαριώτου για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά
Επόμενο άρθρο 349 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα