Ειδήσεις

Ομόρφυνε το μικρό θερινό θεατράκι στο Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών


Σε συνεργασία Δημάρχου, Αντιδημάρχου Δ.Ε. Μακρυχωρίου και  τεχνικών Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε ο καλλωπισμός του μικρού θερινού θεάτρου στην πλατεία Θεάτρου, στο Μακρυχώρι, με πλακόστρωση της σκηνής και του περιβάλλοντα χώρου και ελαιοχρωματισμό των εξέδρων του.

Μετά από αυτές τις παρεμβάσεις, το θερινό θεατράκι είναι έτοιμο να υποδεχθεί θεατρικές παραστάσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Με τις τελευταίες παρεμβάσεις που κάναμε, το μικρό καλοκαιρινό θεατράκι στην πλατεία Θεάτρου του Μακρυχωρίου γίνεται ομορφότερο και πιο λειτουργικό και είναι έτοιμο να υποδεχτεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και θεατρικές παραστάσεις», δηλώνει ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. «Καλούμε τους πολίτες του Μακρυχωρίου να σεβαστούν, να τιμήσουν και να  προστατεύσουν τον χώρο  διατηρώντας το καθαρό, διότι το μικρό θερινό θεατράκι είναι χώρος πολιτισμού. Η δημοτική αρχή από την αρχή της δημαρχιακής θητείας, έθεσε στόχο να αναμορφώσει το θερινό θεατράκι, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο. Θα μπορεί πλέον το καλοκαίρι να φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις σχολείων και  πολιτιστικών συλλόγων», προσθέτει ο Δήμαρχος.

 

Προηγούμενο άρθρο 156 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Διανομή τροφίμων στο Δήμο Κιλελέρ