Ειδήσεις

Τουρνουά μπάσκετ Flash Open 3on3 στη Λάρισα


To τουρνουά μπάσκετ Flash Open 3on3 συνδιοργανώνουν στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Σπάρτακος με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας το τριήμερο 3,4 και 5 Σεπτεμβρίου. Οι ηλιακές κατηγορίες των συμμετεχόντων είναι: 10-12, 13-15, 16-18, 19-35, over35 και γυναίκες. Οι συνδιοργανωτές παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη τύπου τονίζοντας τα εξής:

Νίκος Λιούπας, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού κα Δια βίου Μάθησης : «Από την Παρασκευή έως την Κυριακή η Κεντρική Πλατεία της Λάρισας μετατρέπεται σε ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και το Σπάρτακο διοργανώνει το τουρνουά μπάσκετ Flash Open 3on3. Η Λάρισα γνωστή μπασκετούπολη δείχνει για άλλη μια φορά την αγάπη της προς το άθλημα. Παιδιά και Ενήλικες από 12 έως 35 χρονών και γυναίκες μπορούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκτός από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στηρίζει και διοργανώσεις όπως το συγκεκριμένο τουρνουά που φέρνει τον κόσμο στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας και κοντά στον αθλητισμό. Κάνουμε τον αθλητισμό τρόπο ζωής και καλούμε τους Λαρισαίους να στηρίξουν τη διοργάνωση. Μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού μέσω του συγκεκριμένου τουρνουά βοηθάμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη».

 

Γιάννης Αλεξούλης, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δήμου Λαρισαίων: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει πάντα δράσεις που έχουν σαν στόχο να διασκεδάζουν, να εμπνέουν και να εκτονώνουν τους πολίτες. Ο Δήμος στηρίζει με μεγάλη ευχαρίστηση  τη διοργάνωση. Συμμετέχουμε και εμείς δίνοντας ότι χρειάζεται για την ομαλή και ασφαλή διοργάνωση του τουρνουά».

 

Ηλίας Καλέτσιος, Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: «Παρακολουθώντας την πορεία του τουρνουά Flash Open 3on3 ήταν σίγουρο ότι δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους. Αμέσως η ιδέα να διοργανωθεί αυτό το τουρνουά στην πόλη της Λάρισας, μας έκανε να κινητοποιήσουμε Περιφέρεια και Δήμο ώστε να συνεργαστούμε και να βγει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Αυτό το τουρνουά έχει ως στόχο να φέρουμε τα παιδιά και τους μεγαλύτερους στα γήπεδα για να παίξουν και να χαρούν. Μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο διάστημα βγαίνουμε στις πλατείες τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Φιλοδοξούμε το τουρνουά να γίνει θεσμός στην πόλη. Το μπάσκετ θέλουμε να γίνει πάλι ένα άθλημα που θα το αγκαλιάσουν όλες τις γειτονιές».

 

Μάκης Γιατράς, Προπονητής Μπάσκετ: «Ευχαριστώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για να γίνει αυτό το τουρνουά μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Θέλουμε το τουρνουά να γίνει θεσμός και να έρθει ο κόσμος να το χαρεί. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα υπάρχει αθλητισμός εξοπλισμός. Είναι ένα τουρνουά που έχει ανάγκη ο κόσμος, καθώς περάσαμε δύσκολα. Το να βγαίνεις και να παίζεις σε ανοιχτό χώρο είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο αθλητισμός μας ενώνει».

 

Βασίλης Αγγελακόπουλος, καλαθοσφαιριστής: «Με χαρά συμμετείχα στη διοργάνωση του τουρνουά. Είναι μεγάλη η χαρά καθώς μέσα στο κέντρο της πόλης θα στηθούν γήπεδα μπάσκετ.  Μέσα στη δύσκολη κατάσταση που ζούμε θέλουμε να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο. Περιμένουμε τον κόσμο να συμμετέχει καθώς είναι κάτι πρωτόγνωρο για το κέντρο της πόλης. Θέλουμε να γίνει θεσμός. Καλούμε τις οικογένειες και τα παιδιά να συμμετέχουν. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση του τουρνουά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Λιούπα, τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, τους Αντιδημάρχους και τους χορηγούς μας».

 

Οι εγγραφές

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00μ.μ. στη διεύθυνση:www.flash3on3.gr. Όλοι οι εμπλεκόμενοι με τους αγώνες, αθλητές, διαιτητές, προσωπικό κλπ, θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε Rapid test για την ανίχνευση του covid19 με αρνητικό αποτέλεσμα μέσα σε 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού. Η βεβαίωση του αποτελέσματος κατατίθεται στη γραμματεία του τουρνουά την πρώτη μέρα των αγώνων. Η συμμετοχή όλων των αθλητών/- τριών είναι δωρεάν και σε όλους και όλες θα δοθούν μπλουζάκια του τουρνουά. Τα μπλουζάκια μπορούν να τα παραλάβουν οι διαγωνιζόμενοι/-ες από το αθλητικό κατάστημα cosmos sport της Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο 78 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Εντοπίστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων 2 φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας