Ειδήσεις

Ο Αντώνης Ρεντζιάς νέος Αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα στο Δήμο Κιλελέρ


 Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με απόφασή του ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Αντώνιο Ρεντζιά του Αλεξάνδρου, κατά τόπον  Αντιδήμαρχο για τις  Δημοτικές  Ενότητες  Νίκαιας και Κραννώνος  για ένα χρόνο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α) Την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στις παραπάνω δημοτικές ενότητες.

β) Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στις παραπάνω δημοτικές ενότητες.

γ) Τη μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στις παραπάνω δημοτικές ενότητες, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.

δ) Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια των  παραπάνω δημοτικών ενοτήτων.

ε) Τη συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων και των Τοπικών Συμβουλίων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

στ) Την υποχρέωση  συνεργασίας με τους καθ’ ύλην αρμόδιους αντιδημάρχους για θέματα που αφορούν τις παραπάνω Δημοτικές Ενότητες.

ζ) Την τέλεση πολιτικών γάμων  στην έδρα του Δήμου, τη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής  και του τόπου μόνιμης κατοικίας.

Ο Αντιδήμαρχος  θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παραπάνω αρμοδιοτήτων του.

Ο Αντώνης Ρεντζίας καταλαμβάνει τη θέση του απερχόμενου Αντιδημάρχου ΔΕ Νίκαιας και Κραννώνα Αχιλλέα Χατζούλη. Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος  ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο  για το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτέλεσε κατά τη διάρκεια της θητείας του αλλά και  για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία τους. Δήλωσε επίσης την πεποίθησή του ότι ο νέος Αντιδήμαρχος θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντα του και θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του.

Να σημειωθεί ότι με την ίδια απόφασή του ο δήμαρχος αποφάσισε να συνεχίσουν το έργο του για έναν ακόμη χρόνο οι εν ενεργεία αντιδήμαρχοι Γιάννης Κουκούτσης, Ιωάννα Πινάκα, Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Αλέκος Χονδρονάσιος.

Προηγούμενο άρθρο Άννα Βαγενά: Συγκυβέρνηση Μητσοτάκη-Καρατζαφέρη
Επόμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας