Ειδήσεις

Στο ορεινό Λουτρό Ελασσόνας ο Θανάσης Παιδής


Στο ορεινό Λουτρό Ελασσόνας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής, όπως κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες, για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις τελέστηκαν παρουσία πλήθους πολιτών, με τον Θανάση Παιδή να ανταλλάσει ευχές μαζί τους και να συζητά για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Παιδής στέκεται σταθερά στο πλευρό των κατοίκων του ορεινού χωρίου, συμβάλλοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής: «Βρισκόμαστε πάντα κοντά στους κατοίκους των χωριών της Ελασσόνας για να τους στηρίξουμε έμπρακτα στην καθημερινότητά τους. Βασικές μας προτεραιότητες είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωήςκαι η δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων που θα κρατήσουν τον κόσμο – και ειδικά τους νέους – στις εστίες τους. Μόνο έτσι θα αναζωογονηθεί πραγματικά η ύπαιθρος.

Το Λουτρό παραμένει μια ιδιαίτερα ζωντανή κοινότητα με εργατικούς και άξιους κατοίκους.

Εμείς από των πλευρά μας είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα τους, με κάθε εφικτό τρόπο, στηρίζοντας τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για προκοπή και ευημερία σε προσωπικό – οικογενειακό, όπως και σε συλλογικό επίπεδο»υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Καλιακούδας και Διονύσιος Κουρομπίνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Ζηρδέλη και Αθανάσιιος Καλύβας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρού Λάμπρος Καλύβας κ.α.

Προηγούμενο άρθρο Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια από το ΕΣΠΑ 2014-2020
Επόμενο άρθρο Με σεμνές εκκλησιαστικές Ακολουθίες εορτάσθηκε η Μνήμη της Αγίας Παρασκευής στους Γόννους