Ειδήσεις

Κέλλας: Οι αστυνομικοί είναι τα παιδιά όλων των Ελλήνων


“Ως μεγάλη τιμή”, χαρακτήρισε την παρουσία του “ανάμεσα σε ανθρώπους, που αποτελούν τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, προσφέροντας με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες τους για την ασφάλεια της κοινωνίας”, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, στην εκδήλωση για την παγκόσμια πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ της καταξιωμένης δημοσιογράφου και σκηνοθέτιδος Αθηνάς Κρικέλη, για τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, με τίτλο «PROUD BLUE» (ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΠΛΕ), προσθέτοντας:

«Οι Έλληνες Αστυνομικοί, με επαγγελματισμό, υπό πρωτόγνωρες, μάλιστα, συνθήκες, εργάζονται νυχθημερόν για την τήρηση του νόμου και την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Είμαστε όλοι ευγνώμονες για ότι έχουν κάνει, τόσο κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας, όσο και για το γενικότερο έργο τους, το οποίο είναι μετρήσιμο και αναγνωρίζεται, με μεγάλες και αλλεπάλληλες επιτυχίες, το τελευταίο διάστημα».

«Οι Αστυνομικοί είναι τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά όλων των ελληνικών οικογενειών και τους οφείλουμε απεριόριστο σεβασμό», κατέληξε ο Λαρισαίος πολιτικός.

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Κοινές δράσεις των Ορθοδόξων για το μέλλον της Ευρώπης
Επόμενο άρθρο ΔΕΥΑΛ: Διακοπή νερού την Τρίτη 27 Ιουλίου