Ειδήσεις

H ISOMAT θερμομονώνει εξωτερικά το Σπίτι του Δικτύου στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό


Δείχνοντας έμπρακτα και για ακόμη μία φορά το Κοινωνικό της πρόσωπο και υπευθυνότητα

Η εταιρεία ISOMAT ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά άμεσα στο κάλεσμα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής με το οποίο έχει χρόνια συνεργασία για την υλοποίηση ποικίλων δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα.

Σκοπός της νέας αυτής κοινής δράσης ήταν η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση ενός ακόμη σπιτιού στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και η θωράκιση του από το κρύο το χειμώνα και τη ζέστη το καλοκαίρι, σε μια περιοχή με δύσκολες κλιματολογικά συνθήκες. Με τον τρόπο αυτό θα βελτιωθούν πρωτίστως οι συνθήκες διαβίωσης των παιδιών που ζούνε σε αυτό που είναι και το βασικό ζητούμενο. Παράλληλα όμως, με την εξωτερική θερμομόνωση θα εξοικονομηθεί ενέργεια και κόστος από τη μείωση των λειτουργικών εξόδων για θέρμανση και ψύξη, ενώ ταυτόχρονα το σπίτι ανακαινίστηκε εξωτερικά.

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι του Χωριού στο οποίο – σε συνεργασία με το Δίκτυο – ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εξωτερικής θερμομόνωσης με συστήματα από την ISOMAT, καθώς μέσα στο 2020 με δική της πρωτοβουλία η εταιρία είχε προχωρήσει στην εξωτερική θερμομόνωση ενός ακόμη σπιτιού αφού ήρθε πρώτα σε επαφή με τους υπεύθυνους του Χωριού και αφουγκράστηκε τις ανάγκες τους.

Προηγούμενο άρθρο Μετάλλαξη Δέλτα: Ένα κρούσμα στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Φωτεινός οδοδείκτης οι αξίες που υπηρέτησε ο Τάσος Νεράντζης