Ειδήσεις

Κέλλας: Ναι στον εμβολιασμό με κίνητρα και διευκολύνσεις


Θέματα επικαιρότητας σχολίασε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, καλεσμένος του Σωτήρη Πολύζου, στην τηλεόραση της TRT, στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα, Καλησπέρα».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης για τη χορήγηση της «Κάρτας Ελευθερίας» στις ηλικίες 18-25 που θα εμβολιαστούν, υπογράμμισε πως πρόκειται για παροχή κινήτρουστους νέους, που περιορίστηκαν κατά το διάστημα του lockdownκαι στερήθηκαν δια ζώσης εκπαίδευση, πανεπιστήμια, παρέες και ψυχαγωγία. Ειδικότερα, σημείωσε πως όλες οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες στηρίχθηκαν από το κράτος, εκτός από τη νεολαία, της οποίας η συμβολή στην αντιμετώπιση της πανδημίας αναγνωρίζεται συμβολικά μέσω της «FreedomPass» που προάγει τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Αναφορικά, δε, με την κριτική της αντιπολίτευσης περί «εξαγοράς» του εμβολιασμού, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ υποτιμά τους νέους ανθρώπους, αφού αντίστοιχα μέτρα εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο.

Ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, σε σχέση με την έκβαση της προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, ανέφερε πως το πόρισμα αφορά την παραπομπή του τελευταίου για παράβαση καθήκοντος με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, επί της οποίας η Βουλή θα αποφανθεί σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Ακόμη, ο κ. Κέλλας, ερωτηθείς εάν υπάρχει ικανοποίηση από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής όσον αφορά τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων μας έναντι της Τουρκίας, απάντησε πως ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκεί πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, η οποία, αφενός μεν, έχει αναδείξει την Ελλάδα σε σημαντικό περιφερειακό δρώντα και, αφετέρου, ανάγκασε την Άγκυρα να αλλάξει τη στάση της και να αποκλιμακώσει την ένταση που προκαλούσε, επισημαίνοντας και τη συμβολή της εκλογής του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο εδώ:https://youtu.be/MK0PxN4XMUM

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίασε εκτάκτως το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Χωρίς ακαδημαϊκά κριτήρια η κατάργηση του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων