Ειδήσεις

Κέλλας: Στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων και ο Δήμος Τυρνάβου


Συνεργασία για το πρόγραμμα «Σχολικών Γευμάτων» του ΟΠΕΚΑ, που από τον Σεπτέμβριο θα απευθύνεται και σε σχολεία του Δήμου Τυρνάβου, είχε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά τη συνάντησή τους στο Υπουργείο Εργασίας.

Σημειώνεται πως, έως τώρα, το πρόγραμμα αφορούσε 1063 γεύματα ημερησίως για σχολεία των Δήμων Φαρσάλων και Ελασσόνας και 2500 γεύματα για σχολεία του Δήμου Λαρισαίων. Από τον Σεπτέμβριο, μετά και τον σεισμό που έπληξε τον Τύρναβο, θα προστεθούν 530 γεύματα ημερησίως σε σχολεία του Δήμου.

Η συγκεκριμένη δράση προστίθεται στο πλαίσιο των συνεργειών που έχουν αναπτύξει ο Λαρισαίος πολιτικός και η Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων για την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής και των δομών πρόνοιας στον Νομό Λάρισας.

Εξερχόμενος από το γραφείο της κ. Μιχαηλίδου, ο κ. Κέλλας, αναγνωρίζοντας την ευαισθησία της για το θέμα, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου που, μετά τις εξαγγελίες της, στη Γιάννουλη, για έγκριση μόνιμων θέσεων στις δομές πρόνοιας, ενέταξε και σχολεία του Δήμου Τυρνάβου στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων.

Η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων και των οικονομικά ασθενέστερων και αξιοποιεί κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της, προκειμένου να αμβλύνει τις επιπτώσεις της πανδημίας και της ύφεσης».

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη ένα άτομο για ληστεία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματική βλάβη
Επόμενο άρθρο Rapid Test στην τοπική κοινότητα του Κιλελέρ