Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Μπράλου-Ροδίτσας


default

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων (Α/Κ) Μπράλου και Ροδίτσας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών σήμανσης και ασφάλισης.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 14 έως την Παρασκευή 16 Απριλίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει πλήρης εκτροπή κυκλοφορίας, στο εν λόγω τμήμα, και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Ροδίτσας και, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπράλου από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μπράλου και, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν στον Α/Κ Ροδίτσας.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει και αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Αγίας Τριάδας, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινούν και πάλι οι διαδικτυακές παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Τ. Τσιαπλές: Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το νέο εκλογικό νόμο