Ειδήσεις

Εργατικό Κέντρο: Κοινός αγώνας για την προστασία της υγείας και της ζωής μας


Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στηρίζει την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Απρίλη στις 18:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας από αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ.

Οι αυταπάτες και ο εφησυχασμός που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση πως υπάρχει διέξοδος, πως θα επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» είναι επικίνδυνος. Ήδη τα δήθεν προσωρινά μέτρα κρατούν πάνω από έναν χρόνο και το 3ο κύμα της πανδημίας καλπάζει, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο για να προστατευτούν οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς, για να αυξηθούν τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να μη συνωστίζονται οι εργαζόμενοι πηγαίνοντας στην εργασία τους, για να θωρακίσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας συνολικότερα.

Οι εργαζόμενοι , αυτοαπασχολούμενοι, μικροί έμποροι πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Ο κοινός αγώνας για την προστασία της υγείας  μας , της ζωή μας  δεν αναβάλλεται, δεν αναστέλλεται.

Τα προβλήματα τρέχουν, η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης καλά κρατεί και χρειάζεται οργανωμένη απάντηση, τώρα! Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αυτοαπασχολουμένων και τους καλούμε σε κοινή συμπόρευση με το εργατικό – λαϊκό κίνημα, διεκδικώντας την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών, ενάντια την  πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

Όλοι στο αυριανό συλλαλητήριο !!!

 

Η  Διοίκηση

Προηγούμενο άρθρο Άννα Βαγενά: Οι Λαρισαίοι συνάδελφοι της ΝΔ έχουν χάσει την ψυχραιμία τους
Επόμενο άρθρο Στο διάστημα για 48 ώρες η Θεσσαλία!